Session Issue

fazil's Avatar

fazil

12 Apr, 2019 01:45 PM

Hi Team,

We are facing very odd issue on our live server instance i.e. https://playwaze.com.

Our session code is not working over there. We have other test instances https://playcaddytest.apphb.com/, Same code is working well there.

Some how this session is being lost from here. This is very critical issue and need this fix asap.

Thanks in advance

  1. Support Staff 1 Posted by rune on 12 Apr, 2019 05:25 PM

    rune's Avatar

    Hi,

    I took a look at the application, but can’t see any reason this would happen outside of recent changes to the app if this has worked in the past. Both web workers are running the same worker versions/code.When did the issue crop up? I noticed that there are some session related deployments from yesterday that don’t appear to have been deployed to the test app, so perhaps that can explain the difference?

    Another likely explanation for the difference between your live and test environments is that the live version runs on two web workers, whereas the test app only has a single. This means session needs to be shared between the two workers somehow rather than for instance keeping track of sessions in memory. This will often cause the type of issue you’re seeing, and you could try and scale the live environment down to a single web worker to isolate that further, and potentially mitigate the issue for the time being.

    Best,
    Rune

Discussions are closed to public comments.
If you need help with AppHarbor please start a new discussion.

Keyboard shortcuts

Generic

? Show this help
ESC Blurs the current field

Comment Form

r Focus the comment reply box
^ + ↩ Submit the comment

You can use Command ⌘ instead of Control ^ on Mac